АУДИТНИНГ ХАЛҚАРО СТАНДАРТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНГАН ҲОЛДА ДАВЛАТ СЕКТОРИДА МОЛИЯВИЙ НАЗОРАТНИ САМАРАЛИ АМАЛГА ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ушбу мақолада, аудитнинг халқаро стандартларидан фойдаланган ҳолда давлат секторида молиявий назоратни самарали амалга ошириш йўллари, ҳақида сўз юритилган.