(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada Navoiy viloyatida kichik biznes subyektlari mavjud tendentsiyalari tadqiq qilingani holda ularni prognoz qiymatlarini ishlab chiqish uchun maqbul modellar tanlanilgan va ularning adekvatligi asoslanilgan. Ishlab chiqilgan modellar asosida keyingi besh yil uchun prognoz qiymatlari hisoblanilgan va ularning ishonchlilik darajasi asoslanilgan. Viloyatda kichik biznesni rivojlantirishning istiqbollari bo‘yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.