(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ушбу мақолада активлар қадрсизланиши ҳисобини юритишнинг аҳамияти, шунингдек асосий воситаларнинг қадрсизланишини аниқлаш, баҳолаш ва уни бухгалтерия ҳисобида акс эттириш бўйича хулоса ва таклифлар берилган.