(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Мазкур мақолада тижорат банкларининг даромад базасининг таркиби ва динамикаси АТ Асакабанк мисолида келтирилган. Шунингдек, бакннинг автивлар ва капитал рентабеллиги, кредитлардан олинган даромадлари, кредит портфели таркиби ҳамда соф фоизли маржанинг даражаси таҳлил қилинган.