(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida oliy ta’lim xizmatlari ko‘rsatish samaradorligini oshirish zaruriyati, mavjud imkoniyatlari va asosiy innovatsion yo‘nalishlari yoritib berilgan.