(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada tijorat banklarida kreditga layoqatlilik tushunchasining zaruriyati, iqtisodiy ahamiyati, mavjud imkoniyatlari va uni ilmiy tadqiq qilishning nazariy asoslari yoritilgan.