(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Ushbu maqolada global sport brendlari — Nike va Adidas kompaniyalarining ijtimoiy tarmoq platformalari orqali marketingni tashkil etish va iste’molchilarni jalb qilish (engagement rate) strategiyalari tizimli adabiyotlar tahlili va qiyosiy tahlillar amalga oshirildi. Shuningdek, sohaga oid adabiyotlar tahlil qilinib, mavzuning muhimligi o‘rganildi va marketing faoliyatini tashkil etishda ijtimoiy tarmoqlardan foydalanishning ustuvor yo‘nalishlari yuzasidan tavsiyalar ishlab chiqilgan.