(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Mazkur maqolada xususiy kapitalni hisob obyekti sifatida tasniflash va baholashning nazariy hamda amaliy jihatlari, xususiy kapitalning iqtisodiy mohiyati, uning tarkibiy tuzilmasi va korxona moliyaviy barqarorligidagi o‘rni tizimli yondashuv asosida tahlil qilingan hamda xususiy kapitalning investitsiya kapitali, jamg‘arilgan natijalar, zaxiralar, boshqa elementlar hamda kamaytiruvchi elementlar kabi tarkibiy qismlarga ajratilgan takomillashtirilgan tasnifi ishlab chiqilgan.