(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Mazkur maqola tashqi savdo operatsiyalarining yagona elektron axborot tizimida umidsiz qarzdorliklarni hisobdan chiqarish tartibining huquqiy asoslari tahlili bayon etilgan. Izlanishlar natijalari boʻyicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar berilgan.