(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Maqolada hududlar kesimida innovatsion mahsulot ishlab chiqaruvchi kichik biznes korxonalarning hududlar kesimida innovatsion maxsulot ishlab chiqarish salohiyati, ular faoliyat yuritayotgan hududlarning ham innovatsion salohiyatiga bog‘liqligi, hududlar kesimida ilmiy-tadqiqot ishlarini va ishlanmalarni bajaruvchi har bir tashkilotga to‘g‘ri keladigan o‘rtacha innovatsion mahsulot miqdori indeksi, innovatsion mahsulot ishlab chiqaruvchi KBK ning innovatsion maxsulot ishlab chiqarish unumdorligi indeksi va innovatsion infratuzilma elementlari miqdorining integral indekslarini aniqlash va tahlil qilish, integral indeksiga ko‘ra hududlar kesimida KBK da innovatsion faoliyatni rivojlantirish imkoniyatlari o‘rganilgan.