(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2026)
Mazkur maqolada, nefni qayta ishlash korxonalarida moddiy resurslardan foydalanish samaradorligini oshirish, yanada takomillashtirilgan uskunalardan foydalanishni joriy qilish, innovatsion texnologiyalarni joriy qilish orqali moddiy xarajatlarni boshqarish muammosi ko‘rib chiqilgan.