(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Bugungi kunda boshqaruvning barcha sohalarida loyiha boshqaruvi oʻz oʻrnini topmoqda. Jumladan qurilish sohasini jadal rivojlantirish va innovasion texnologiyalarni qoʻllashga qaratilgan koʻplab nazariy va amaliy ishlanmalar bajarilgan boʻlib ijobiy samara bermoqda. Mazkur maqolada viloyatdagi iqtisodiy oʻsishning barqaror manbalarini aniqlash, investisiya faolligi va ijtimoiy infratuzilmaning holatlarini 2017-2024 yillar boʻyicha statistik ma’lumotlarni kompleks tahlil qilish asosida qurilish sohasining holati va rivojlanish tendensiyalarini ochib berish vazifasi quyilgan.