(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada ishlab chiqarish korxonalarida majburiyatlar hisobining o‘ziga xos xususiyatlarini yuzasidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.