(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada raqamli transformatsiya sharoitida korxona marketing strategiyalarini optimallashtirishda sunʼiy intellekt texnologiyalarining tutgan oʻrni va ahamiyati nazariy va amaliy jihatdan chuqur tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada raqamli marketing, axborot asimmetriyasi, xulq-atvor iqtisodiyoti kabi nazariy asoslar tahlil qilinib, ilgʻor ilmiy manbalar asosida sunʼiy intellektning marketingdagi transformatsion roli ochib beriladi. Sunʼiy intellekt texnologiyalari yordamida korxonalar shaxsiylashtirilgan yondashuvlar, prediktiv tahlil, dinamik narx belgilash va real vaqtli qaror qabul qilish imkoniyatiga ega boʻlishi qayd etiladi.