(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarining ishlab chiqarish samaradorligini oshirishda yashil texnologiyalar va marketing strategiyalarining o‘zaro bog‘liqligi nazariy jihatdan tahlil qilingan. Yashil innovatsiyalarni samarali joriy qilish uchun marketing vositalarining strategik roli asoslab berilgan. Tadqiqotda konseptual model, taqqoslovchi jadval va ilmiy adabiyotlar asosida kompleks yondashuv qo‘llanilgan. Natijalar ishlab chiqarish va marketing uyg‘unligining iqtisodiy va ekologik afzalliklarini ko‘rsatadi.