(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada bugungi soliq imtiyozlarini normativ huquqiy hujjatlar kesimida tahlili, soliq imtiyozlari va ulardan samarali foydalanish natijalari, Prezident qarorlari va boshqa normativ hujjatlarga asosan joriy etilgan soliq imtiyozlari holati, uning davlat budjetiga taʼsiri hamda uning oʻziga xos ijobiy va salbiy tomonlari yoritib berilgan.