(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada to‘qimachilik sohasining milliy iqtisodiyotdagi o‘rni ochib berilgan va to‘qimachilik mahsulotlari eksporti hajmini oshirish masalalari yoritilgan. To‘qimachilik sanoati korxonalarining mahsulot ishlab chiqarish va uni eksport qilishdagi ahamiyati bayon qilingan. To‘qimachilik mahsulotlari eksporti hajmini oshirish bo‘yicha xulosalar shakllantirilgan, taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.