(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Mazkur maqolada xususiy kapitalning buxgalteriya hisobi moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari asosida takomillashtirish masalalari yoritilgan. Ustav kapitalining hisobi amaliyotdan olingan ma’lumotlar asosida schotlarda aks ettirilgan.