(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada "yashirin iqtisodiyot" mazmuni, turlari, mexanizmlari, tarmoqlari va uni quritish sohalari yoritilgan. Yashirin iqtisodiyotni o‘lchashning asosiy muammolari va ushbu muammolarni bartaraf etish yo‘llari keltirilgan. Shuningdek, yashirin iqtisodiyotni o‘lchash usullarini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar berilgan.