(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Xalqaro bozorga kirish strategiyalari bo'yicha maqolada, kompaniyalar yoki davlatlar uchun muhim bo'lgan amaliyotlarni o'rganish, o'z maxsulotlarini yoki xizmatlarini xorijiy bozorda muvaffaqiyatli sotib olish, sotish, va sifatini oshirish uchun qo'llaniladigan strategiyalarga taalluqli ma'lumotlar keltirilgan. Xalqaro bozorga kirishda muvaffaqiyatli bo'lish uchun xalqaro marketing, mijozlarni tushunish, mahsulot yoki xizmatni xalqaroga moslashish, qo'shimcha tillarni o'rganish, logistika va to'lov tizimlarini rivojlantirish, loyiha va hamkorliklar, mahalliy qonunlar va tariflar kabi strategiyalar o'z ichiga oladi.