(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Maqolada soliq tizimi va soliqqa tortishning mohiyati, soliq siyosati va uning iqtisodiy islohotlar sharoitidagi asosiy yo‘nalishlari, soliq imtiyozlarini optimallashtirishga qaratilgan soliq siyosatining ahamiyati o‘rganilib, uni takomillashtirish bo‘yicha xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.