(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlash ko‘rsatkichlarini ekonometrik modellashtirish mazmuni, mavjud imkoniyatlari, tanlangan ekonometrik modellar asosida baholash va prognozlashtirish istiqbollari yoritilgan. Shuningdek, mintaqa oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlash ko‘rsatkichlarini ekonometrik modellar asosida baholash yuzasidan xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.