(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatining ijobiy turistik imijini yaratishning raqamli marketing strategiyalari bo’yicha bilimlar darajasi o’rganilgan, shuningdek, mavjud tadqiqotlar tahlili asosida rivojlantirish imkoniyatlari aniqlangan.