(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
maqolada tijorat banklarning kapital tarkibiga qaratilgan ilmiy-nazariy jihatalar tadqiq qilingan. Mamlakatimiz tijorat banlarining kapital tarkibi tahlil qilingan, tijorat banklari kapital tarkibiga ta’sir qiluvchi salbiy omillar aniqlangan va ularni bartaraf etishga qaratilgan ilmiy-amaliy takliflar ishlab chiqilgan.