(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada chakana savdoni rivojlantirishga ta’sir qiluvchi omillar tahlili, o‘ziga xos afzalliklari, mavjud imkoniyatlaridan samarali foydalanish yo‘nalishlari, amalga oshirish usullari hamda mavjud imkoniyatlarni takomillashtirish masalalari yoritilgan.