(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada moliyaviy hisobotning xalqaro standartlariga muvofiq ijara shartnomasida foydalanish huquqi tan olishning o‘ziga xos jihatlari bayon qilingan. Jumladan, foydalanish huquqi tarzidagi aktiv, elementlari va moliyaviy hisobotlarda aks ettirilishi masalalari tahlili qilinib, tegishli xulosalar shakllantirildi.