(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada butun bir mamlakatning yuragi yani tijorat banklarning ahamiyati va hozirgi kunda tutayotgan o`rni haqida bir qator tahlillarda asoslangan fikr mulohaza hamda takliflar berib o`tilgan.