(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa iqtisodiyotini rivojlantirishda kadrlar siyosatidagi ustuvor vazifalar tahlil qilingan, inson kapitalini rivojlantirish orqali kadrlar siyosatini yuritish bo‘yicha muammolar o‘rganilgan va ushbu muammolar yuzasidan amaliy takliflar va yechimlar berilgan.