(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақола наманган вилоятида давлат-хусусий шериклик (ДХШ) асосидаги хусусий тадбиркорлик фаолиятида амалага оширилган лойиҳалар маълумотларини ўрганиш назарда тутилган. Шунингдек, наманган вилоятини иқтисодий ва ижтимоий ривожлантиришда давлат ва хусусий сектор ўртасида хамкорликни шакллантиришда ДХШ асосида тадбиркорликни ривожлантириш асосий масала ҳисобланади. Бироқ, Наманган вилоятида ДХШ доирасида хусусий тадбиркорлик фаолиятини ташкилий механизми билан боғлиқ бир нечта муаммолар баён қилинган.