(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида солиқ маъмуриятчилигининг такомиллаштириш, билвосита солиққа тортишнинг долзарб муаммолари таҳлил қилинган, бу бўйича хорижий ва маҳаллий олимларнинг фикр ва мулоҳазалари ўрганилган, билвосита солиқлар бўйича қарздорликни камайтириш ва ундириш механизмини такомиллаштириш борасида илмий таклифлар ва тавсиялар ишлаб чиқилган.