(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada tadbirkorlik subyektlariga biznes yuritishlari uchun qulay shart –sharoitlar yaratish borasida soliq ma’muriyatchiligini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy-nazariy qarashlar, statistik ma’lumotlar tahlili atroflicha yoritilgan, ushbu masalada tegishli xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.