(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada to‘qimachilik sanoati korxonalariga innovatsion boshqaruvini joriy qilishda xorijiy tajribalar o‘rganilgan. Ushbu xorijiy tajribalarning Yaponiya, AQSh, Xitoy, Turkiya, Germaniya va Skandinaviya mamlakatlarining to‘qimachilik sohasidagi tajribalari o‘rganilgan. Xorijiy tajribalarga tayangan holda mamlakatning to‘qimachilik sanoati korxonalariga innovatsion boshqaruv tizimini joriy etish bo‘yicha taklif va tavsilar ishlab chiqilgan. Shuningdek xorijiy davlatlarning to‘qimachilik sanoatini rivojlanish tendensiyalari keltirilgan.