(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznesning iqtisodiy barqarorligini ta'minlarning ustuvor yo'nalishlari Andijon viloyati kichik biznes korxonalari misolida ko'rib chiqilgan va tahlil etilgan.