(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va tadbirkorlikni rivojlanishi va bugungi kunda unga ta’sir etayotgan omillar xususida fikrlar yuritilgan.