(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada iqtisodiy barqarorlikni oshirish, iqtisodiy barqarorligini ta’minlashning ilg‘or mamlakatlar tajribasi asosida barqaror rivojlanish muammolarini hal qilish hamda sanoat korxonalari iqtisodiy barqarorligini baholashga nazariy yondoshuvlar asosida sanoat korxonalarining iqtisodiy barqarorligining hozirgi holati, barqarorlik ko‘rsatkichlariga ta’sir etuvchi ishchi, tashqi omillar, shuningdek, sanoat korxonalari iqtisodiy barqaror faoliyatini ta’minlashning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari yoritilgan.