(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada mamlakatimizda iqtisodiyotini raqobatbardoshligini oshirish, innovatsion jarayonlarni rivojlantirish, korxonalar innovatsion faoliyatini, salohiyatni oshirish, ularni samarali boshqarish, texnologik innovatsiyalarni joriy etish bilan bog‘liq jarayonlar tadqiq etilgan.