(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi sharoitda investisiyalarni moliyalashtirishda investision muhitini rivojlantirishning zaruriy shartlari va omillari o‘ziga xos xususiyatlari bo‘yicha o‘rganishlar asosidagi muhokama va xulosalar ko‘zda tutilga aspektida ko’rib chiqildi.