(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznesda raqamli platformalar -elektron tijorat saytlari, marketpleyslar va mobil ilovalar joriy etishning holatini tahlil qilish natilalari yoritilgan. Rivojlangan mamlakatlar tajribasi o’rganilgan va O’zbekistonda bugungi kunda elektron tijorat holati tahlil qilingan.