(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy sharoitda fond bozori investitsiyalarni shakllantirish manbai sifatida to‘g‘risida fikrlar yuritilgan. Ko‘plab iqtisodchi olim va mutaxassislarning ilmiy tadqiqotlaridagi fikrlar o‘rganilgan. Investisiya faoliyati va ularni hozirgi sharoitda moliyalashtirish manbalari tarkibi, tahlili va ularni takomillashtirish masalalari yuzasidan xulosalar shakllantirilgan.