(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада замонавий шароитда инновацион фаолият хавфларини бошқариш жараёнининг босқичлари, асосий вазифалари, хавфларни баҳолашда қўлланиладиган асосий усуллар ёритилган. Шунингдек, хавф зоналари ўрганилиб, корхона тўқнашиши мумкин бўлган хавфларнинг даражалари аниқланган ва инновацион фаолият хавфларини камайтириш бўйича тавсиялар берилган.