(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Mazkur maqolada axborot-kommunikatsiya texnologiyalar sohasida nomoddiy aktivlarni yaratish bilan bog’liq xarajatlar va ulardan samarali foydalanish usullari bo’yicha taklif va tavsiyalar berib o’tilgan.