(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqola O‘zbekiston respublikasida buxgalteriya hisobini isloh qilish nima uchun kerakligini, buxgalteriya hisobini zamon talablariga moslashtirish, buxgalteriya hisobini xalqaro standartlar talablariga moslashtirish xo’jalik yurituvchi sub’ektlarga nima berishini yoritib berish va uning o’ziga xos xususiyatlarini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada O‘zbekiston respublikasida buxgalteriya hisobini isloh qilishning zarurligi va maqsadlari ochib berilgan.