(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада логистик хизматларнинг назарий асослари ёритилган бўлиб, бунда унинг иқтисодий моҳияти, бошқа соҳалар билан алоқадорлик жиҳатлари, иқтисодиётда тутган ўрни ёритилган. Шунингдек, мақолада логистик хизматларнинг пайдо бўлиши, унга бўлган назарий қарашлар ва ривожланиш босқичлари ҳам ўрганилган.