(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мазкур мақолада давлат бюджетидан ажратилган маблағлардан самарали фойдаланиш йўналишида молиявий назорат амалиёти таҳлилининг ўзига хос хусусиятлари тадқиқ этилиб мамлакатимиз молиявий назорат тизимида қўллаш бўйича таклиф ва тавсиялар бериб ўтилган.