(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Maqolada mamlakatimizda innovatsion jarayonlarni rivojlantirishga bo‘lgan ehtiyojning kuchayishi, iqtisodiyotini modernizatsiyalash sharoitida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik sub’ektlari faoliyatini samarali boshqarish strategiyasini yanada takomillashtirish, innovatsion faoliyatini strategik boshqarish samaradorligini oshirish bilan bog‘liq dolzarb masalalar tadqiq etilgan.