(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ushbu maqolada moyli ekinlar etishtiruvchi korxonalarda marketing muammolari o‘rganilgan. Moyli ekinlar etishtiruvchi korxonalarda marketing muammolarini bartaraf etish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.