(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Ушбу мақолада бизнес тузилмаларини диверсификация қилишнинг инновацион векторини прогноз қилиш контекстида Европа Иттифоқининг олтита давлати таҳлили ўтказилди, улар иккита гуруҳ билан ифодаланади: инновацион куч даражаси - Буюк Британия, Германия, Франция ва трансчегаравий мамлакатлар - Полша, Руминия, Венгрияга каби давлатлар таҳлили амалга оширилган.