(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Hozirgi vaqtda turizm sohasiga raqamli texnologiyalarni joriy yetish faol sur’atlarda davom etmoqda, bu esa o‘z navbatida ichki onlayn xizmatlar bozorining rivojlanishiga hissa qo‘shmoqda. Maqolaning mavzusi turizmda raqamli muhitni rivojlantirish yo‘nalishlarini o‘rganishdir. Ishning maqsadi turistik xizmatlar sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning rolini o‘rganishdir.