(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
ушбу мақолада ҳудудларни ривожлантиришнинг инвестицион ва инновацион жараёнлари, иқтисодий инфратузилмани ривожлантириш ва шакллантириш мақсадида макроиқтисодий субъектларнинг асосий манфаатлари ва фаолиятини ўрганиш, корхоналар-нинг инновацион фаолияти ва уни самарали молиялаштириш учун қулай ташқи муҳит ташкил этиш ва мувофиқлаштириш каби масалалар ўрин олган.