(untitled) (Scientific Journal of Actuarial Finance and Accounting, 2024)
Мақолада олий таълим муассасаларида интеграцион жараёнларни ташкил этишнинг назарий ва амалий жиҳатлари муҳокама қилиниб, илм-фан, таълим ва бизнес интеграцион фаолиятининг инновацион жиҳатларининг ижтимоий-иқтисодий ривожланиши зарурияти асосланган, олий таълим муассасаларида интеграцион жараёнларни ташкил этиш моделлари тадқиқ этилган, интеграциялаштириш жараёнини баҳолаш услуби таклиф этилган.